Home

Welkom in onze nieuwe moderne en ruime villa met eigen zwembad in het centrum van Florida, vlakbij Orlando en zijn wereldberoemde pretparken. Je krijgt een persoonlijke en degelijke begeleiding van een ervaren en betrouwbare onderneming en dit zowel bij de reservatie als ter plaatse. De villa is gebouwd in 2009 en voldoet aan de allernieuwste eisen van veiligheid en uitrusting. Er zijn 4 slaapkamers, 5 badkamers en een slaapsofa zodat er maximaal 10 personen in kunnen verblijven. Voor een comfortabel verblijf beperk je best het aantal personen tot 8. De villa beschikt over een verwarmd zwembad, een balkon, een dubbele garage en de achterzijde is gericht op het zuiden en grenst aan een natuurgebied.

Je eigen villa geeft je veel meer privacy, vrijheid en persoonlijke invulling dan wanneer je een hotel zou boeken. Je bepaalt namelijk volledig zelf je eigen ritme en dagindeling en als je even geen zin hebt in koken dan kan je op wandelafstand op het domein gebruik maken van het restaurant en de bar. Er is aandacht besteed aan alle mogelijke details om je een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Zo is er GRATIS toegang tot internet en kun je ook GRATIS nationaal en zelfs internationaal telefoneren (niet naar een GSM). Je hebt natuurlijk ook GRATIS de beschikking over de faciliteiten van het domein, zoals tennisvelden, zwembaden en een fitnessruimte. Het gebruik van het golfterrein is betalend.

Via de lokale partner kunnen we inspelen op mogelijke extra dienstverlening die je graag zou aangeboden krijgen, zoals bijvoorbeeld vervoer van de luchthaven naar de woning, het boeken van tee-times op het golfterrein in Providence, een kinderstoeltje in de woning, enz… Via de beschikbare informatie op deze website kan je zelf je reis samenstellen en al wegdromen van een fantastische ervaring.