Het domein Providence

Providence is een prachtige nieuwe projectontwikkeling op een domein van 800 hectare met een golfterrein en bewaking. Voor meer informatie kan je terecht op hun website: http://www.providenceflorida.com. Op het domein bevindt zich een zeer mooi ontworpen golfterrein (http://www.providence-golf.com). Het is ingeplant in een schitterende omgeving en er zijn alle faciliteiten die je verwacht, zoals een restaurant, een bar, zwembaden, tennisvelden, en een fitnessruimte.

Er zijn recent vele domeinen in de buurt van Disney Orlando gebouwd, zodat er nu een keuze is uit ruim 20.000 huurhuizen. De filosofie van de ontwerpers van Providence was echter duidelijk anders dan de meeste domeinen. De open ruimtes zijn groter en de meerderheid van de bewoners zijn lange termijn huurders. Een deel van het domein is tevens natuurgebied. Dit alles resulteert in een omgeving die veel meer rust en finesse uitstraalt dan de meerderheid van de andere domeinen.

cropped-clubhouse-providence.jpgprovidence clubhouse goed vrbofoto1