Inrichting

De villa is ingericht in samenwerking met een binnenhuisarchitecte. Hierdoor is aan elk detail de nodige aandacht besteed en is er een mooie samenhang gecreƫerd tussen functionaliteit en esthetiek. Om de 5 sterren te kunnen bekomen, moest er worden voldaan aan een veeleisende lijst van verplichtingen. Dit resulteert een zeer volledige en mooie aankleding van de villa. Hieronder vind je een niet exhaustieve opsomming van de belangrijkste items :
– een grote flat-screen TV en DVD speler in de leefruimte.
– alle 4 slaapkamers hebben een eigen badkamer en flat screen TV
– gratis internet en telefonie (niet naar gsm)
– balkon op de zuidkant
– barbecue
– automatische garagepoort

Er is ook aandacht besteed aan alle mogelijke details. Zo is er bijvoorbeeld een blender, een toaster, een bakplaat, een tandenborstelhouder, een haardroger, enz…

home1BR1kingbedvanafdeurfoto10