De villa

De villa is gebouwd in 2009 volgens de hoogste standaarden op een groot hoeklot in een bewaakt domein (Providence). De keuken en leefruimte bevinden zich in een grote open ruimte met veel licht. Via grote glazen schuiframen stap je vanuit de villa op het grote zwembaddek. Dit is op het zuiden gericht zodat je maximaal zonlicht hebt gedurende de dag. Je privacy is gegarandeerd omdat de achterzijde van het zwembad grenst aan een natuurgebied.

WP_20140519_005

Het is een ruime villa met een mooi balkon aan de achterzijde en met net dat beetje extra aan luxe. De villa heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers (een aparte badkamer voor het zwembad) die allemaal voorzien zijn van hoogwaardig afgewerkte meubels en met elke zijn eigen badkamer en flat screen TV. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers. De vierde slaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers.

De keuken is volledig ingericht met oog voor alle mogelijke details. Zeer recent (begin 2011) is er speciale aandacht gegaan naar het vernieuwen en upgraden van het keukenmateriaal zoals bestek en potten en pannen. Alle noodzakelijke toestellen zijn aanwezig zoals een afwasmachine, een grote gecombineerde koelkast/diepvriezer waarmee ijs kan worden gemaakt, microgolf, oven, wasmachine, droogkast, enz. Je kan ook gratis gebruikmaken van high speed internet. Zowel nationale als internationale telefoongesprekken zijn gratis, behalve naar gsm.