28 thoughts on “Guestbook”

 1. Herwig,
  Jullie huis heeft ons zeker niet teleurgesteld! Mooie, ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Ook de badkamer aan het zwembad was handig om na het zwemmen ’s morgens een douche te nemen.
  Een toffe, ruime keuken met genoeg werkblad/eiland zodat we gezellig met zijn allen het eten konden bereiden (of sommigen al een aperitiefje klaarmaakten). In de villa is alles voorhanden en ze is smaakvol ingericht. We hadden bij het binnenkomen direct een thuisgevoel. Ook het zwembad is aangenaam, zelfs in de periode dat wij er waren (eind november-begin december) hebben we er veel plezier aan beleefd.
  Vanop het terras heb je volop zicht op de natuur. Dat was heel tof, af en toe lopen er dan al eens dieren rond. Wij hebben als we aan het zwembad zaten vele soorten vogels, eekhoorns en zelfs een wasbeer gezien.
  Ook het domein is mooi aangelegd en is heel verzorgd.
  Wij maken zeker reclame! Marc en Sonja

 2. Kathy D. Date of Stay, June 11, 2016
  The home was as pictured. Loved having the private full bathrooms for each of the four bedrooms. The kitchen was equipped with some of the basic kitchen needs. The home was very easy to keep clean. The setup of the home was very functional. Entering the gated Community was fast and friendly. The pool area for the most part was private and secluded. The home is close enough to all of the attractions, yet far enough away from the city commotion. We found the beds to be very comfortable. The owner was quick to respond. Answered any questions promptly. Nobody bothered us our whole visit. We visited Disney, Sea World, Disney Springs, Orlando Eye, ClearWater Beach, Busch Gardens, and a few other attractions. If you have basic shopping needs and plan on going to a Walmart, I recommend the Haines City Walmart. Less commotion and ease of shopping. I would recommend this home. I would rent this home again.

 3. We hebben een super verblijf gehad in deze villa. Ze is voorzien van alle mogelijke luxe faciliteiten. Zeer grote kamers met fantastische bedden. Het mooie zwembad zorgt voor de nodige afkoeling!

  Achter de villa ligt een uitgestrekt natuurgebied waardoor we bezoek kregen van kraanvogels, herten en meerdere soorten roofvogels. Gewoonweg prachtig!

  Het domein Providence wordt zeer goed onderhouden en hier kan je na een lange dag helemaal tot rust komen.

  Kortom een aanrader voor iedereen!

 4. Zeeer verzorgde woning ! Alles was voorhanden voor een zorgeloze vakantie . We hebben genoten van de rust , de overvliegende papegaaien en de familie reigers bij het ontbijt . Het zwembad zorgde voor de nodige afkoeling 🙂 bedankt Herwig

 5. 6 dec 2014
  Mooie villa op een goede locatie.Ongeveer 30 min van de atracties ,luchthaven en supermarkten.Een zeer verzorgde resort met
  prachtige golf ,daar komen wij voor.Ruime kamers met ieder een badkamer,prachtig verzorgd zwembad. In de keuken is genoeg
  materiaal aanwezig,alles netjes verzorgd.Contact met de eigenaar is zeer goed.Wij hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd,zo
  tevreden zijn we .Bedankt Herwig.

 6. De villa was heel mooi, top! Mooi verzorgt, proper, alles wat we nodig hadden en veel meer was er.
  Goede ligging ook, niet te ver van alles maar toch veel privacy en rust.
  We zullen hem zeker aanraden als iemand het vraagt.

 7. Our Family came here for Elite 32 baseball tournament at Disney. The house looks nice on website But even better in person! The pool was a perfect size for the five children in our group. The clubhouse is less than a mile away with additional swimming. Very Nice home with plenty of room for 10 people and 20 min. to Disney. Hope to stay here again in the future!

 8. We have spent a wonderful month (May 2012) at this villa for our holiday (with 2 adults). It was very spacious and situated in a serene environment. The property is located in a secure gated community and we felt really save staying there. The pool deck faces South-West, so you will catch the sun all day long. The villa grounds and pool were also well maintained, as we were visited by a gardener and a pool maintenance man on a weekly basis. We spotted lots of wildlife around the villa, such as Florida crane birds, Turtles, Hawkes, Eagles, Vultures, White-tailed Deer and a variety of smaller colorful bird species. The villa location itself was ideal, as most of the amusement parks, shopping outlets and other attractions (such as dinner shows) were within a 45 minute (at the most) drive. The (very stable) internet connection is supplied by Verizon FIOS and comes with excellent speeds (I measured 25 Mbit (up and down)). Every room in the house (living room + bedrooms) comes equipped with a flat screen TV (a big one in the living room and smaller ones in the bedrooms) and cable service is also supplied by Verizon FIOS. The only minor/small inconvenience (which won't be an issue for most people) we had with the cable service (on the larger living room TV), was that it wasn't in HD (high definition) quality, as the cable receivers were only standard Digital receivers (Motorola 2500) with an analogue (instead of a digital) output, which resulted in a slightly fuzzy image quality. Again, this wasn't a real issue, but we personally would have enjoyed to watch our favorite shows in HD. All of the correspondence between us and the owner (Herwig)/management company went very smoothly, and any (minor) issues we brought up were perfectly dealt with in a quick and professional manner. We thank you very much for allowing us to stay in your villa, and hope we may visit it again in the future. We would gladly recommend this villa to all of our friends and Family.

 9. We have just returned from a 2 week holidayat this villa. We found the villa to be comfortable, clean, spacious, adequately equipped and well maintained. There was an informative binder prepared by the owner which was very helpful with details regarding the villa as well as the Davenport/Orlando area. The location was great, within easy driving distance to the parks and shopping outlets and malls. The area was well maintained and quiet. Most days were spent out and about but we did make use of the pool and gym at the clubhouse. Our dealings with Herwig and the management company all went smoothly in preparation of our holiday. Thanks for sharing your villa with us. when asked i would have no hesitation in reccommending this villa to friends and Family. Keith & family

 10. We stayed at this home for 8 weeks and loved every minute of it. It was spacious, very comfortable and secure. We are big fans of golf, wildlife and relaxing in peace and quiet, and this is the ideal place for all these things. A great place to go back to after a day of Orlando's razamataz. We were able to walk for miles into the preserve and got some fantastic photos and film of loads of wildlife, including, deer, otter, armadillo, osprey, cardinal, hawkes, falcon and of course snakes and gators! The Providence golf course is a good challenge for any handicap with mens tees from 6023 to 6929 yards and Ladies 5029 yards. It's well maintained and fees are about right compared to the local courses. Herwig, the owner, was a great communicator during the booking process and the managing agents were professional and efficient. We highly recommend this vacation home. Only one negative………………….We wish we had booked another 8 weeks!

 11. We really enjoyed our stay over Thanksgiving. We have two young children and they loved the heated pool. In addition, we used the local clubhouse which is within easy walking distance. The pool there is not heated, though. Lots of nature right at your doorstep including the exotic looking sand cranes that came to visit us. Highly recommended. Thanks Herwig.

 12. Luchtig fris groot huis, geweldige bedden, zalig geslapen.
  We hadden natuurlijk ook een fantastische gastheer.
  Een plaats om zeker terug te komen in het zonnige Florida.
  Ook een zeer goede uitvalbasis voor de vele uitstappen die we hebben ondernomen.
  Zalig warm zwembad om rustig in te relaxen. Schitterende natuur binnen het
  domein om rustig rond te wandelen. Regelmatig bezoek van kraanvogels,
  rondvliegende roofvogels. Aanrader!

 13. Date of Stay: 08/17/11
  ***** 5 star villa, fantastic accomodation, location seemless from start to finish. ***** 5 Star golf course, we played Providence 5 times during our stay and it was better than Championsgate which we played once, and amazing value.. The villa is 15-20 minutes from all the attractions but far enough away to feel secluded and quiet. Will be going back and recomending to family and friends… Thanks..

 14. We hebben drie fantastische weken gehad in deze villa en de omgeving. De villa
  was van alle gemakken voorzien, ook een internet verbinding en uiterst
  comfortabel. Ook prachtig was het pooldeck op het zuiden met het zwembad en
  voldoende zit en lig gelegenheid en veel privacy omdat er geen buren zijn.
  Contact met de eigenaar was uiterst plezierig. Deze villa is absoluut een
  aanrader.

 15. Date of Stay: June 2011
  We had a fantastic 2 weeks in this home. It was spacious and clean with all new appliances, cable TV in all the bedrooms, Internet and free calls. The pool area was very nice and private as no neighbours. The golf course which we played a number of times is great and was only $20 after 2!
  Recommended for: Age 55+, Girls Getaway, Sightseeing, Families with Teenagers, Families with Young Children, Romantic Getaway

 16. Date of Stay: March 31, 2011

  This is a great villa on a first class resort. We stayed here for 9 nights before heading to the gulf coast and had a great time. The villa is like new and comfortably fits two families. the rooms are well furnished and the balcony to the master bedroom is hugh. The pool and deck and spacious, south facing and not overlooked. We didn't use the club house pool or the golf course but the facilities look excellent. The villa is within easy driving distance of Disney & Universal and much closer than a lot of resorts on the 27. Would not hesitate to recommend this villa for a family holiday.

 17. Just got back from our 7 night stay and we were all very satisfied with the house – it was clean, very large and spacious, has a beautiful pool area, was a short walk to the club house where we had a great meal and is close enough to the highway that everything is easily accessible (restaurants, Disney, shopping). Will certainly try to get the same property next time we return to the area

 18. We had a fantastic time at this home. It was clean, spacious and had everything you could ever need for a great getaway. The owner was very helpful and we would lobe to stay there again.

 19. Zopas hebben we een prettig verblijf mogen beleven in deze prachtige villa, waarbij we gebruik hebben gemaakt van alle faciliteiten van het
  huis (verwarmd zwembad) als van het domein (tennisvelden, golfcourt). Het is ook een ideale vertrekbasis voor uitstappen naar Orlando en omgeving. Ik wil hierbij ook de prima service onderstrepen. Toen we werden geconfronteerd met een accidenteel sanitair probleem, werd dit binnen enkele uren opgelost. De Property Manager kwam nadien zelfs poolshoogte nemen om te kijken of alles in orde was. Een betere service is
  niet mogelijk!

 20. Date of Stay: 11/28/10 We had a great time staying here. The kids loved having a pool all to themselves and it was so nice to have all the comforts of home while on vacation. We appreciated a quiet place to relax after the fun-filled Disney excitement! Very nice villa – spacious and really is as nice as it looks in the pictures.

 21. We spent a great week at this home. It was accurately described and fairly well
  equipped (kitchen could do with a few more newer/ basic kitchen things). We had
  great customer serivce from the owner, who was very helpful. We enjoyed the
  heated pool and beautiful deck the most ! The home is in a lovely community, and
  a good location. We would rent this home again !

 22. Date of Stay = September 2010.
  We had a great holiday in Herwig's wonderful house.
  The home is well appointed and cared for. The management company were helpful and professional.
  Herwig made the booking process as simple and stress free as possible giving us confidence along the way.
  The area is quiet and safe but close enough to the attractions, restaurants and shops.
  We have used many holiday rentals in the area, this is among the best. I would recommend this home to anyone looking for a great Florida holiday from a quality relaxing base.

 23. Just returned after 2 fabulous weeks on the Providence development. The
  villa was magnificant with an amazing master bedroom and also bathrooms with
  each of the other 3 bedrooms. The pool area was great and we liked the privacy
  with only the Bullfrogs to disturb us at night. The Golf club and fitness centre
  (5 minute walk from the villa) was a real bonus and especially on Friday nights
  with its dinner deal of 2 for 1 and music to enjoy. Played the course a number
  of time and it was just superb. I would strongly recommend the villa for a
  wonderful family holiday.

 24. Been coming to the area for 10 years and have to say that Providence is my favourite development. The villa is just as described and we were delighted with the quality of the home. Pool area is fantastic (private), and the villa is clean and modern.Great internet connection, free phone calls and fantastic cable tv service.. A 5-10 minute walk takes you to a wonderful community pool gym and tennis courts not to mention a fabulous golf course with club house serving good and well priced food and drink On the whole Couldn't really ask for better and would not hesitate to book again.

 25. We had the privilege of renting this villa for a family vacation and loved it.
  The home was immaculate, beautifully laid out, well maintained and equipped with
  everything we needed. The staff was pleasant and easy to work with. The owner
  was very kind and made every effort to accommodate us. We especially appreciated
  how quiet the neighborhood was. The clubhouse pools are close by and never
  overcrowded. The attractions are about a 10 minute drive, and convenience and
  grocery stores were close by as well. We felt this property was accurately
  described but found it to be better than we expected. We highly recommend this
  property to anyone and plan to rent again in the future. It was, by far, the
  best rental we have ever had in Orlando.

 26. We beleefden in Florida een geweldige vakantie. Het weer was in orde, de
  omgeving was ok, om nog maar de zwijgen over de knappe villa. We kwamen er niets
  te kort. Mooie en ruime kamers, elke slaapkamer had zijn eigen badkamer, alles
  erop en eraan. De villa was zeer mooi ingericht. Deze vakantie is voor herhaling
  vatbaar, een echte aanrader.

 27. We hebben een super vakantie gehad in Florida .Je komt aan in een heel mooi domein. Mooie omgeving en het huis is prachtig heel open veel
  ruimte .ieder zijn ruime slaapkamer met badkamer en toilet en TV . Toch je eigen stekje terwijl we toch met 8 personen waren. De leefruimte en
  keuken heel open en gezellig . Je mond valt open bij het binnen komen je moet het gewoon ter plaatse zien,mooi terras zwembad alles erop en eraan .Het was een heel leuke en mooi ervaring .Je kan er wassen plassen koken internetten het is gewoon af ,en wij stonden pafff.nog wel eens voor
  herhaling vatbaar nog veel groeten van
  ingrid en dre

 28. Proficiat. De website is al geslaagd.
  In november gaan we zelf een kijkje ter plaatse nemen of het allemaal waar is…
  Dus, verder verslag na 11 november.
  Groetjes Elvira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.