De villa

Het domein Providence

Providence is een prachtige nieuwe projectontwikkeling op een domein van 800 hectare met een golfterrein en bewaking. Voor meer informatie kan je terecht op hun website: http://www.providenceflorida.com. Op het domein bevindt zich een zeer mooi ontworpen golfterrein (http://www.providence-golf.com). Het is ingeplant in een schitterende omgeving en er zijn alle faciliteiten die je verwacht, zoals een restaurant, een bar, zwembaden, tennisvelden, en een fitnessruimte.

Er zijn recent vele domeinen in de buurt van Disney Orlando gebouwd, zodat er nu een keuze is uit ruim 20.000 huurhuizen. De filosofie van de ontwerpers van Providence was echter duidelijk anders dan de meeste domeinen. De open ruimtes zijn groter en de meerderheid van de bewoners zijn lange termijn huurders. Een deel van het domein is tevens natuurgebied. Dit alles resulteert in een omgeving die veel meer rust en finesse uitstraalt dan de meerderheid van de andere domeinen.

cropped-clubhouse-providence.jpgprovidence clubhouse goed vrbofoto1

 

 

Het aanspreekpunt in Orlando, Florida

Contempo is het plaatselijk aanspreekpunt en heeft een ruime ervaring in de toeristische sector. Deze onderneming beheert 200 villa’s, waarvan slechts 10% de hoogste rating hebben van 5 sterren, waaronder dus ook deze villa. De betrouwbaarheid van Contempo blijkt ondermeer uit het feit dat hun CEO huidig voorzitter is van de vereniging van bedrijven die huurhuizen onderhouden en verhuren en zij hanteren ook een eigen ethische code.

Je vindt alle informatie op hun website http://www.contempovacationhomes.com.

Inrichting

De villa is ingericht in samenwerking met een binnenhuisarchitecte. Hierdoor is aan elk detail de nodige aandacht besteed en is er een mooie samenhang gecreëerd tussen functionaliteit en esthetiek. Om de 5 sterren te kunnen bekomen, moest er worden voldaan aan een veeleisende lijst van verplichtingen. Dit resulteert een zeer volledige en mooie aankleding van de villa. Hieronder vind je een niet exhaustieve opsomming van de belangrijkste items :
– een grote flat-screen TV en DVD speler in de leefruimte.
– alle 4 slaapkamers hebben een eigen badkamer en flat screen TV
– gratis internet en telefonie (niet naar gsm)
– balkon op de zuidkant
– barbecue
– automatische garagepoort

Er is ook aandacht besteed aan alle mogelijke details. Zo is er bijvoorbeeld een blender, een toaster, een bakplaat, een tandenborstelhouder, een haardroger, enz…

home1BR1kingbedvanafdeurfoto10

De villa

De villa is gebouwd in 2009 volgens de hoogste standaarden op een groot hoeklot in een bewaakt domein (Providence). De keuken en leefruimte bevinden zich in een grote open ruimte met veel licht. Via grote glazen schuiframen stap je vanuit de villa op het grote zwembaddek. Dit is op het zuiden gericht zodat je maximaal zonlicht hebt gedurende de dag. Je privacy is gegarandeerd omdat de achterzijde van het zwembad grenst aan een natuurgebied.

WP_20140519_005

Het is een ruime villa met een mooi balkon aan de achterzijde en met net dat beetje extra aan luxe. De villa heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers (een aparte badkamer voor het zwembad) die allemaal voorzien zijn van hoogwaardig afgewerkte meubels en met elke zijn eigen badkamer en flat screen TV. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers. De vierde slaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers.

De keuken is volledig ingericht met oog voor alle mogelijke details. Zeer recent (begin 2011) is er speciale aandacht gegaan naar het vernieuwen en upgraden van het keukenmateriaal zoals bestek en potten en pannen. Alle noodzakelijke toestellen zijn aanwezig zoals een afwasmachine, een grote gecombineerde koelkast/diepvriezer waarmee ijs kan worden gemaakt, microgolf, oven, wasmachine, droogkast, enz. Je kan ook gratis gebruikmaken van high speed internet. Zowel nationale als internationale telefoongesprekken zijn gratis, behalve naar gsm.